Лоша работа,сега кажи,че и гаранция няма!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
комплект носачи за 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеЛоша работа,сега кажи,че и гаранция няма!?
Comment
-
Моите са същите и тампоните на горните се разскърцаха есента при падане на температурите, до тогава към година и половина откакто ги сложих нямаше скърцане. Не знам дали си струва само смяна на тампоните на горните и дали би имало по-дълготраен ефект с оглед елиминиране на скърцането или направо ще сменя горните пак със същите. Като мина проверка ще видим какво е дереджето.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zeppelinist Покажи съобщениеМоите са същите и тампоните на горните се разскърцаха есента при падане на температурите, до тогава към година и половина откакто ги сложих нямаше скърцане. Не знам дали си струва само смяна на тампоните на горните и дали би имало по-дълготраен ефект с оглед елиминиране на скърцането или направо ще сменя горните пак със същите. Като мина проверка ще видим какво е дереджето.Alfa 156 1.8 TS 98г.
Comment
-
Първоначално публикувано от indig0 Покажи съобщениеСтария собственик на моята 156-ца ми каза, че при падане на температурата като се разкърцат горните тампони ходел някъде да му ги напръскат с нещо и се оправял проблема. Ако искаш ще се свържа с него да го питам с какво точно се пръска ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Zeppelinist Покажи съобщениеМоже да питаш, но се съмнявам ефекта да е относително по-дълготаен с повърхностно пръскане с какъвто и да е спрей. Трябва сваляне и обилно смазване с морска или медна грес, ===== за гумените трябва да важи същото."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНа петролна основа са и гумата не е маслоустойчива......ползват се т.нр PTFE течни спрейове........
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Здравейте колеги.От скоро имам Алфа 156 1.8 бензин+газ.Направо на проблема.Когато я взимах,младежа естествено ме излъга че имало само -"Некакви тампони за смяна".Както и да е-иначе ми хареса колата-купих я.На равен път колата спи,проблема е равния път в България е ...Иначе тропа скърца и т.н.особено когато е студено.Аз съм от Перник,карам я тука в един сервиз,хората я дигнаха на подемника и почнаха:Четири тампони горни носачи,една предна биалетка,две задни биалетки,два тампона на стабилизираща щанга,два носача предни долни и някой други неща но те не са по темата-както и да е.За работа ми сметнаха 160 лв,за части 390 лв и общо 550лв.Прочетох много внимателно цялата тема/както и други теми/ и видях че има много варианти и марки за моя случай.Аз се спрях да си поръчам от немския сайт носачи "ATP".Не ми се рециклира и не ми се дават сума пари за TRW.Сега в момента два долни,два горни,две предни биалетки струват 108.50 евро+казвате 20 евро пощенски.Това е грубо 260лв.Мисля че е най-изгодно да поръчам така и от тук да си взема останалото.И по този начин ще сменя и горните носачи/които имат още хляб/.Проблема е че не мога да се регистрирам.Вие как се справихте?Другия вариант е от Пловдив,но там ще е 330лв.Предполагам че всеки иска да спести тези 70лв разлика.Така че моля за малко помощ,може и на лично за да не пълним излишно темата.Благодаря предварително
Comment
-
3D-Secure Authentifikation fehlgeschlagen. Die Transaktion wurde abgelehnt.
Е това излиза,превода е 3D-Secure удостоверяване е неуспешно. Сделката е била отхвърлена.
А аз плащам с маестро,имам и в пейпал регистрация но мисля че някой код който не виждам някъде...
Comment
-
Първоначално публикувано от Exhumator Покажи съобщение3D-Secure Authentifikation fehlgeschlagen. Die Transaktion wurde abgelehnt.
Е това излиза,превода е 3D-Secure удостоверяване е неуспешно. Сделката е била отхвърлена.
А аз плащам с маестро,имам и в пейпал регистрация но мисля че някой код който не виждам някъде...
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНа петролна основа са и гумата не е маслоустойчива......ползват се т.нр PTFE течни спрейове.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПръскаш повечко просто.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеКазвам няма. Взех ги от Германия. Предполагам, че скърцат горните тампони. Поне на външен вид изглеждат, че гумата не е отлята към оста и корпуса и превърта. Стегнати са при свален детайл в горе долу работно положение. Просто не виждам ако колата е с гуми и стъпила на асфалта как ще се бръкне да се стегнат.
При теб нещата приличат на не правилен монтаж.
Първоначално публикувано от Exhumator Покажи съобщениеЗдравейте колеги.От скоро имам Алфа 156 1.8 бензин+газ.Направо на проблема.Когато я взимах,младежа естествено ме излъга че имало само -"Некакви тампони за смяна".Както и да е-иначе ми хареса колата-купих я.На равен път колата спи,проблема е равния път в България е ...Иначе тропа скърца и т.н.особено когато е студено.Аз съм от Перник,карам я тука в един сервиз,хората я дигнаха на подемника и почнаха:Четири тампони горни носачи,една предна биалетка,две задни биалетки,два тампона на стабилизираща щанга,два носача предни долни и някой други неща но те не са по темата-както и да е.За работа ми сметнаха 160 лв,за части 390 лв и общо 550лв.Прочетох много внимателно цялата тема/както и други теми/ и видях че има много варианти и марки за моя случай.Аз се спрях да си поръчам от немския сайт носачи "ATP".Не ми се рециклира и не ми се дават сума пари за TRW.Сега в момента два долни,два горни,две предни биалетки струват 108.50 евро+казвате 20 евро пощенски.Това е грубо 260лв.Мисля че е най-изгодно да поръчам така и от тук да си взема останалото.И по този начин ще сменя и горните носачи/които имат още хляб/.Проблема е че не мога да се регистрирам.Вие как се справихте?Другия вариант е от Пловдив,но там ще е 330лв.Предполагам че всеки иска да спести тези 70лв разлика.Така че моля за малко помощ,може и на лично за да не пълним излишно темата.Благодаря предварително
За мен основната разлика при покупката на носачите от България е РЕАЛНАТА ГАРАНЦИЯ!Last edited by clever; d.m.y г., 09:12.
Comment
Comment